Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

Oplossingen voor
Led profielen

Oplossingen voor
Led profielen

Led profielen

Led profielen gebruikt u om uw led strips mooi weg te werken. Door gebruik van led strip profielen zijn de leds niet meer zichtbaar en bovendien wordt het licht mooi verspreid. Plaats uw led strips op iedere gewenste plek met led strip profielen. Led strip profielen zorgen voor een moderne en luxe uitstraling in uw interieur.

U brengt de profielen eenvoudig aan op uw muur, plafond of grond. Led strip profielen zijn verkrijgbaar als hoekprofielen, rechte profielen, opbouw- en inbouw profielen.

In ons assortiment bieden wij deze verschillende soorten profielen aan.

Toepassingen in de praktijk

 • Bedrijfswageninrichting

  Kunt u niets vinden of ziet u te weinig in uw bus of serviceauto? Deboled heeft de oplossing; een ruim assortiment aan led binnenverlichting met diverse afmetingen en vormen. Strakke led profielen met een sterke led strip die uw bedrijfswagen optimaal verlicht. Werk efficiënter, comfortabeler en veel meer licht met led-bedrijfswagenverlichting!

 • Elektronica

  Verlichting voor bedrijven moet voldoen aan alle eisen die behoren bij uw branche of sector. Deboled biedt led verlichting voor de zakelijke markt. Van industrieel tot klassiek, van trendy tot smart ledverlichting. Als het gaat om zakelijke ledverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij bieden oplossingen voor verschillende branches zoals displaybouw, machinebouw, automotive en interieurbouw. Door de jaren heen hebben wij al diverse klanten geholpen met een maatwerk led-oplossing.

 • Interieur

  Zoekt u naar ledprofielen van de beste kwaliteit? Flexibele toepassingen die we helemaal op maat kunnen leveren? Wij zorgen ervoor dat u zowel een bar, nis en koof als de rest van de ruimte op een sfeervolle, functionele of andere gewenste manier kunt verlichten. Wilt u meer weten? Wacht niet langer! Bij Deboled vindt u alles wat u nodig heeft om uw bedrijfspand sfeervol te verlichten met led. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en stellen een concreet adviesplan op.

 • Reclame

  Als het gaat om winkelverlichting is duurzaamheid belangrijk. Daarom stappen steeds meer winkels over op ledverlichting. Led is namelijk niet alleen zuinig en praktisch, het is ook nog eens erg sfeervol; iets wat in de retail erg belangrijk is. De juiste sfeer, trend en kleurtemperatuur zal zeker bijdragen aan de verkoop van uw producten en diensten!

Maatwerk oplossingen

Technische kennis en advies

Contact binnen 24 uur

Uitgelichte led profielen

Bekijk meer producten

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

  Ontdek meer categorieën

  De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.