Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED lampen kopen - Deboled LED verlichting

Betalen

Bank overschrijving

Beschikt u niet over internetbankieren en kunt u dus niet betalen met iDEAL,dan kunt u bij ons ook betalen middels bankoverschrijving. Wij bieden u de mogelijkheid om via overschrijving vooraf uw betaling te doen.

Voor-en nadelen

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt.
Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

 

*Betalingen via bank overschrijving zijn gratis.


iDEAL

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk? Op het moment dat u een online-aankoop wilt afrekenen, kunt u op het scherm kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden. U kiest dan voor iDEAL. Daarna selecteert u de bank waar u uw onlinebankzaken regelt. U komt dan in het internetbankierprogramma van uw eigen bank terecht waar alle relevante gegevens al staan ingevuld. Voor u dus geen ‘gedoe’ met het overnemen van ordernummers en bedragen. Vervolgens autoriseert u de betaling op de voor u bekende manier met – e.dentifier, ASN Digipas, Easykey, Tan-code, Cardreader, Random Reader, Digipas, Identifier of Webber – van uw bank. Daarna bevestigt uw bank de betaling. Tenslotte verlaat u het internetbankierprogramma en keert u weer terug naar de webwinkel. De betaling van uw aankoop is geregeld. Voor uitgebreide informatie over Ideal-betalingen leest u het volgende document: Ideal

*Betalingen via iDEAL zijn gratis.


 Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze vele Belgische klanten hebben we het mogelijk gemaakt om direct betalingen te doen via bancontact/Mister Cash.

Het online betalen met Mister Cash gaat zeer snel en is zeer veilig. Uw betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag dat u wilt betalen wordt direct van uw rekening afgeschreven. U behoudt hierdoor een duidelijk overzicht van uw bankrekening. Bij Mister Cash wordt niet aan het einde van de maand in één keer afgeschreven waardoor het overzicht soms verloren kan gaan. Verder zijn er ook geen extra kosten aan verbonden, wat bij het betalen met een creditcard vaak wel het geval is. Mister Cash heeft dus vele voordelen ten opzichte van een creditcard en is net zo snel.

*Betalingen via Bancontact/Mister Cash  zijn gratis.


Credit card

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een credit- card!


U kunt bij ons betalen met de volgende credit cards:

  • Mastercard
  • Maestro
  • VISA

*Betalingen via Credit card zijn gratis.


Paypal

Betaal uw aankopen bij Deboled veilig met Paypal, zonder dat u uw bankgegevens of creditcardnummer hoeft achter te laten. Uw gegevens zijn in uw Paypal-rekening net zo veilig als in een kluis.

*Betalingen via Paypal zijn gratis.


Op rekening

Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen.

*Wij rekenen €0,99 ex. Btw per transactie bij betaling op rekening.

De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.