Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED verlichting - Deboled webshop

Service op maat

Heeft u specifieke ideeën over het toepassen van LED verlichting in uw huis, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik in uw kantoorruimte? Bij Deboled kunt u LED strips op maat bestellen! Wij leveren de LED strips vervolgens bij u af volgens de specificaties die u heeft aangegeven.

Uw LED strip naar keuze

Als u op zoek bent naar een maatwerk oplossing dan wilt u dat de keuze ook volledig bij u ligt. Daarom heeft u bij Deboled alle vrijheid om uw LED strip samen te stellen! Zo kunt u elke lengte LED strip bestellen die u nodig heeft, 35 centimeter of 4 meter, het is allemaal mogelijk. Welke lengte u ook bestelt, de LED strip wordt indien gewenst compleet met aansluitkabels, voeding en eventuele controller plug & play geleverd.

Daarnaast biedt onze LED strip op maat module u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lichtsterktes. Afhankelijk van de hoeveelheid licht dat u per meter wenst kunt u de juiste LED strip kiezen. Alle maatwerk LED strips zijn dimbaar. Als extra optie is het mogelijk om een LED dimmer apart erbij te bestellen. Deze dimmers vind u onder aanbevolen artikelen. Wilt u de LED strip in een vochtige ruimte zoals de badkamer plaatsen? Ook daar is aan gedacht! U heeft de keuze om een vochtbestendige strip geleverd te krijgen.

Ook heeft u de keuze tussen een voordelige ‘standaard’ of een professionele ‘premium’ LED strip. De premium LED strips zijn ten opzichte van de standaard voorzien van een dubbele LED strip dikte (PCB). Deze zijn hierdoor een stuk sterker. De premium strips zijn bovendien voorzien van Epistar SMD LED’s en de standaard strips zijn voorzien van standaard SMS’s.

Maatwerk shoppen?

Bent u er klaar voor om uw traditionele verlichting te vervangen voor LED verlichting? Wacht niet langer! Bij Deboled vind u alles wat u nodig heeft om uw huis sfeervol te verlichten met LED.

Neem contact op

Hoe wordt uw maatwerk gemaakt?

De LED strips zijn flexibele strips waar de LED’s op zijn gesoldeerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van SMD LED’s. Door de geringe maatvoering en de flexibiliteit van de strips is het vrijwel overal mogelijk om verlichting te realiseren. De strips zijn voorzien van 3M dubbelzijdige tape en zijn hiermee zeer eenvoudig te bevestigen. Als u gebruik maakt van onze complete op maat levering hoeft u bij ontvangst alleen de LED strip te plakken en de stekker van de transformator in het stopcontact te steken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerk LED Strips!

De waardering van www.deboled.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 28 reviews.