Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

Led verlichting service op maat

Deboled is uw maatwerk led verlichting specialist

Direct te bestellen of custom lichtadvies

Heeft u specifieke ideeën over het toepassen van led verlichting in uw huis, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik? Bij Deboled kunt u diverse maatwerk led producten direct bestellen of een custom led product laten samenstellen door ons.

Als u op zoek bent naar een maatwerk oplossing dan wilt u dat de keuze ook volledig bij u ligt. Daarom heeft u bij Deboled alle vrijheid om uw led producten samen te stellen! Wij zijn een klein bedrijf met jarenlange ervaring in de handel van led producten. Hierdoor kennen we de mogelijkheden en zijn we bekend met diverse fabrikanten en leveranciers om uw op maat gemaakte led project te kunnen realiseren. Wij helpen u graag met een vrijblijvend lichtadvies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Vertel ons meer over uw ideeën en wensen, we helpen u graag.

Direct lichtadvies aanvragen

Custom led producten via Ledprints.nl

Ledprints.nl is een dochterbedrijf van Deboled. Via Ledprints.nl bieden we de ultieme maatwerk mogelijkheden. Naast de led prints handelen we ook in maatwerk led strips, led-modules en overig maatwerk in combinatie met led. Custom led oplossingen worden dus uiteindelijk geleverd door Ledprints.nl, met dezelfde aandacht en kwaliteit die u van Deboled gewend bent.

Lichtadvies nodig? Zo gaan wij te werk

 • Uw aanvraag

  Geef uw wensen en ideeën voor uw maatwerk led oplossing door via de website.

 • Persoonlijk advies

  We bespreken uw wensen en de mogelijkheden en stellen een maatwerk prototype op.

 • Constructie

  Uw prototype wordt omgezet in een maatwerk productie. Waar nodig haken wij leveranciers aan.

 • Constructie & oplevering

  Uw led product op maat is klaar om geïnstalleerd te worden! Het product wordt plug & play geleverd.

Led strips

Een led strip is een bekend product. Led strips zijn flexibele PCB’s met een led erop. Bij een productie van grote hoeveelheden kan het op maat maken van de strips aardig arbeidsintensief zijn. Zeker als een maatwerk strip ook nog voorzien moet worden van een speciale stekker aansluiting of indien er een op maat gemaakt aluminium profiel gemonteerd moet worden. Wij leveren uw gewenste led strip op maat, compleet en klaar voor gebruik. Via Ledprints.nl helpen wij u graag met uw maatwerk led strip aanvraag!

Maatwerk led strip aanvragen

Led modules

Standaard led modules zijn er in vele soorten en maten te vinden. Voor veel toepassingen waar led-modules voor worden gebruikt, zoals gevelreclame of lichtbakken, worden er verschillende geschikte led modules aangeboden. Maar wat als u specifieke wensen heeft voor uw toepassing en er geen standaard oplossing te vinden is? U zoekt misschien een module met een bepaalde lichtkleur of lichtsterkte in een specifieke behuizing of een andere lengte tussenkabel. Wij kunnen u daarmee helpen! Stuur uw aanvraag naar ons en wij helpen u met het vinden naar de led module die past bij uw wensen. Via Ledprints.nl helpen wij u graag met uw maatwerk led module aanvraag!

Maatwerk led modules aanvragen

Led prints

Led prints bieden de ultieme maatwerkoplossing voor uiteenlopende led-projecten. Led prints, ook wel PCB (printed circuit board) genoemd, zijn in ieder gewenste vormgeving te ontwerpen. De leds die op een print worden geplaatst kunnen individueel gekozen worden. Hierdoor kunt u op een print diverse leds plaatsen met bijvoorbeeld de kleur, kleursterkte of het aantal naar keuze. In combinatie met de gewenste vormgeving kunt u op deze manier tot op de millimeter nauwkeurig bepalen waar en welke led moet branden. In de PCB kan ook een besturing geplaatst worden. Met deze besturing kiest u welke led, of hoe lang een led moet branden. Doordat al deze factoren naar wens ontworpen kunnen worden zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om uw maatwerk led oplossing te realiseren. Via Ledprints.nl helpen wij u graag met uw maatwerk led print aanvraag!

Maatwerk led print aanvragen

Maatwerk oplossingen

Technische kennis en advies

Contact binnen 24 uur

Maatwerk led producten

Direct te bestellen

In de webshop van Deboled kunt u ook een aantal maatwerk led producten direct bestellen. Geef uw voorkeuren zoals afmeting, aantal leds en lichtkleur op bij uw online bestelling en het product wordt plug & play bij u geleverd.

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

Wilt u een lichtadvies aanvragen of heeft u vragen over onze service op maat? Neem contact met ons op. Onze led specialisten helpen u graag!

 

  De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.