Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

Led verlichting service op maat

Geef uw maatwerk aanvraag door

Heeft u specifieke ideeën over het toepassen van led verlichting in uw huis, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik ? Bij Deboled kunt u diverse maatwerk led producten bestellen!

Als u op zoek bent naar een maatwerkoplossing dan wilt u dat de keuze ook volledig bij u ligt. Daarom heeft u bij Deboled alle vrijheid om uw led producten samen te stellen!

Wij zijn een klein bedrijf met veel ervaring in de handel van led producten en bekend met diverse fabrikanten en leveranciers om uw op maat gemaakte led project te kunnen realiseren. Wij helpen u graag met een vrijblijvend lichtadvies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Plan een afspraak

Werkwijze

 • Uw aanvraag

  Vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

 • Persoonlijk advies

  We bespreken uw wensen en stellen een maatwerk prototype op.

 • Constructie

  Uw prototype wordt omgezet in een maatwerk productie led product.

 • Constructie & oplevering

  Uw led product op maat is klaar om geïnstalleerd te worden!

Led strips

Een led strip is een bekend product. Led strips zijn flexibele PCB’s met een led erop. Bij een productie van grote hoeveelheden kan het op maat maken van de strips aardig arbeidsintensief zijn. Zeker als een maatwerk strip ook nog voorzien moet worden van een speciale stekker aansluiting of indien er een op maat gemaakt aluminium profiel gemonteerd moet worden. Wij leveren uw gewenste led strip op maat die u compleet en klaar voor gebruik geleverd krijgt!

Maatwerk led strips

Led modules

Standaard led modules zijn er in vele soorten en maten te vinden. Voor veel toepassingen waar led-modules voor worden gebruikt, zoals gevelreclame of lichtbakken, worden er verschillende geschikte led modules aangeboden. Maar wat als u specifieke wensen heeft voor uw toepassing en er geen standaard oplossing te vinden is? U zoekt misschien een module met een bepaalde lichtkleur of lichtsterkte in een specifieke behuizing of een andere lengte tussenkabel. Wij kunnen u daarmee helpen! Stuur uw aanvraag naar ons en wij helpen u met het vinden naar de led module die past bij uw wensen!

Maatwerk led modules

Led prints

Led prints bieden de ultieme maatwerkoplossing voor uiteenlopende led-projecten. Led prints, ook wel PCB (printed circuit board) genoemd, zijn in ieder gewenste vormgeving te ontwerpen. De leds die op een print worden geplaatst kunnen individueel gekozen worden. Hierdoor kunt u op een print diverse leds plaatsen met bijvoorbeeld de kleur, kleursterkte of het aantal naar keuze. In combinatie met de gewenste vormgeving kunt u op deze manier tot op de millimeter nauwkeurig bepalen waar en welke led moet branden. In de PCB kan ook een besturing geplaatst worden. Met deze besturing kiest u welke led, of hoe lang een led moet branden. Doordat al deze factoren naar wens ontworpen kunnen worden zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om uw maatwerk led oplossing te realiseren.

Maatwerk led prints

Maatwerk oplossingen

Technische kennis en advies

Contact binnen 24 uur

Maatwerk led producten

Direct te bestellen

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

 

  Zakelijke klant?

  U kunt vanaf nu zelf kiezen of u onze prijzen inclusief of exclusief BTW wilt zien. Gebruik de BTW-switch aan de rechterkant van de website!

  De waardering van www.deboled.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 41 reviews.