Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED verlichting - Deboled webshop

Service op maat

Heeft u specifieke ideeën over het toepassen van LED verlichting in uw huis, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik in uw kantoorruimte? Bij Deboled kunt u diverse maatwerk LED producten bestellen!

LED strip op maat

Als u op zoek bent naar een maatwerk oplossing dan wilt u dat de keuze ook volledig bij u ligt. Daarom heeft u bij Deboled alle vrijheid om uw LED strip samen te stellen! Zo kunt u elke lengte LED strip bestellen die u nodig heeft, 35 centimeter of 4 meter, het is allemaal mogelijk. Welke lengte u ook bestelt, de LED strip wordt indien gewenst compleet met aansluitkabels, voeding en eventuele controller plug & play geleverd.

Daarnaast biedt onze LED strip op maat module u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lichtsterktes. Afhankelijk van de hoeveelheid licht dat u per meter wenst kunt u de juiste LED strip kiezen. Alle maatwerk LED strips zijn dimbaar. Als extra optie is het mogelijk om een LED dimmer apart erbij te bestellen. Deze dimmers vind u onder aanbevolen artikelen. Wilt u de LED strip in een vochtige ruimte zoals de badkamer plaatsen? Ook daar is aan gedacht! U heeft de keuze om een vochtbestendige strip geleverd te krijgen.

Ook heeft u de keuze tussen een voordelige ‘standaard’ of een professionele ‘premium’ LED strip. De premium LED strips zijn ten opzichte van de standaard voorzien van een dubbele LED strip dikte (PCB). Deze zijn hierdoor een stuk sterker. De premium strips zijn bovendien voorzien van Epistar SMD LED’s en de standaard strips zijn voorzien van standaard SMS’s.

Maatwerk shoppen?

Bent u er klaar voor om uw traditionele verlichting te vervangen voor LED verlichting? Wacht niet langer! Bij Deboled vind u alles wat u nodig heeft om uw huis sfeervol te verlichten met LED.

Bekijk alle maatwerk LED producten

Meer maatwerk LED producten

Naast onze maatwerk LED strips kunt u nog meer maatwerk LED producten bestellen bij Deboled. Bijvoorbeeld een kleerhanger stang met LED of schuiflades met sensor. Bekijk ons maatwerk assortiment en bestel direct!