Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED lampen kopen - Deboled LED verlichting webshop

Over deboled

Visie

Steeds meer kleine lampen- en elektronicawinkels verdwijnen door de komst van grote multinationals. Zij kunnen massaal inkopen met zeer concurrerende prijzen als gevolg. Als u volledig geïnformeerd bent en weet wat u nodig heeft, kunt u zonder problemen uw producten bij deze ketens kopen. Maar niet iedereen heeft verstand van technische zaken. Vaak komen consumenten thuis met een verkeerd product, doordat ze niet voldoende geïnformeerd zijn. Door advies en maatwerk te leveren, zien wij onze web led shop als de online versie van de kleinere winkels. Vragen staat bij ons vrij en advies is gratis. Daarnaast proberen wij uw vragen altijd binnen 24 uur via e-mail of telefonisch te beantwoorden.

Geschiedenis

Deboled led-verlichting is een v.o.f. die op 07-01-2009 door D. Nussy en B. Heezen is opgericht. Aangezien wij beiden een technisch vak beoefenen, enthousiast zijn over led verlichting en graag wilden ondernemen hebben we een start met onze led shop gemaakt . Onze “eerste” webwinkel die van 2009 tot eind 2012 zijn werk goed heeft gedaan, hebben wij zelf gemaakt en onderhouden. De bijkomende werkzaamheden van onze led web shop zoals solderen, verpakken, verzenden en administratieve werkzaamheden werden vanuit huis gedaan. Vanaf het begin is gebleken dat de vraag naar deze ‘nieuwe’ verlichting groot is. Eind 2010 begin 2011 begon onze voorraad te groeien en namen de soldeerklussen toe. Hierdoor waren we genoodzaakt om voor onze offline activiteiten een bescheiden werkplaats met opslagmogelijkheden te zoeken. Vanaf dat moment zijn we gevestigd in Haalderen waar we ook klanten kunnen helpen die graag eerst de producten willen zien.

Toekomst

Met de opgedane ervaring en kennis hebben we samen met een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in online-activiteiten, een plan ontwikkeld voor een nieuwe led shop. Met deze webshop worden onze diensten en service nog duidelijker voor de consument. Het resultaat is deze gloednieuwe led webshop die is voorzien van onder andere uitgebreide productinformatie, een bespaarcalculator, advies op maat voor ledstrips en ledlichtslangen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hiermee onze bezoekers de optimale informatie en service bieden. Wij heten u van harte welkom op onze online led shop en hopen in samenwerking met onze klanten, voor onbepaalde tijd te kunnen investeren in een schone en energiezuinige toekomst!

De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.