Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED's kopen - Deboled LED verlichting

Verzendkosten

VOOR ZENDINGEN BINNEN NEDERLAND BOVEN DE € 99,00 IS VERZENDING GRATIS. VOOR ZENDINGEN NAAR BELGIË REKENEN WIJ GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTEDING BOVEN DE € 175,00.

Wij rekenen voor zendingen binnen Nederland standaard € 7,95 verzendkosten, dit is inclusief verpakkings- en administratiekosten. Het tarief voor zendingen naar België is € 14,95. Zodra uw bestelling klaar voor verzending is krijgt u automatisch een Track & Trace code toegezonden waarmee u de zending en levering kunt volgen.

Op verzoek versturen wij kleine producten via brievenbuspost, dit is op uw eigen risico, de producten zijn dan niet verzekerd. Wanneer u via brievenbuspost wilt laten verzenden verzoeken wij u dit in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te geven. U kunt ook contact met ons opnemen als u hiervan gebruik wilt maken.

Wilt u artikelen onder rembours laten toezenden, dan wordt € 11,00 extra, dus bovenop de normale verzendkosten, in rekening gebracht.

Wij behandelen uw bestelling met de uiterste zorg, mochten er desondanks problemen zijn dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.