Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

Oplossingen voor
Led transformatoren

Oplossingen voor
Led transformatoren

Led transformatoren

Led transformatoren zijn speciaal gemaakt voor ledverlichting en zijn anders dan normale transformatoren. Met led transformatoren kunt u worden led verlichting van de juiste spanning en stroom te voorzien. Ze worden ook wel led voeding, driver, omvormer of trafo genoemd.

Het grote voordeel van led transformatoren: een zeer laag sluipverbruik, waardoor u de uitgave hiervoor vanzelf terugverdient.

Toepassingen in de praktijk

  • Bedrijfswageninrichting

    Bent u op zoek naar goede binnenverlichting voor uw laadruimte of interieur? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Deboled heeft een ruime keuze aan verschillende soorten en merken led interieurverlichting. Geschikt om in de laadruimte of cabine van uw bedrijfswagen te monteren. De juiste interieurverlichting maakt van uw voertuig een optimale werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Elektronica 

    Verlichting voor bedrijven moet voldoen aan alle eisen die behoren bij uw branche of sector. Deboled biedt zakelijke led verlichting voor de zakelijke markt. Van industrieel tot klassiek, van trendy tot smart ledverlichting. Als het gaat om zakelijke ledverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos! Bij Deboled profiteert u van up-to-date kennis, goede service en scherpe tarieven. Of u nu wilt overstappen naar led of uw huidige led wilt vervangen of optimaliseren voor verdere besparing, wij staan graag voor u klaar!

  • Interieur

    Deboled levert ledverlichting aan winkels, de horeca, kantoorpanden en andere bedrijfsruimtes. Kies voor professionele verlichting van de beste merken, die bovendien heel energiezuinig werkt. Ledstrips met verlichting maximale flexibiliteit, zijn er in allerlei soorten en varianten en gebruiken maar weinig stroom. Het is met weinig vermogen toch mogelijk om zowel specifieke als meer functionele en algemene verlichting aan te brengen.

     

  • Reclame

    Als het gaat om winkelverlichting is duurzaamheid belangrijk. Daarom stappen steeds meer winkels over op ledverlichting. Led is namelijk niet alleen zuinig en praktisch, het is ook nog eens erg sfeervol; iets wat in de retail erg belangrijk is. De juiste sfeer, trend en kleurtemperatuur zal zeker bijdragen aan de verkoop van uw producten en diensten!

     

     

Maatwerk oplossingen

Technische kennis en advies

Contact binnen 24 uur

Benieuwd naar meer mogelijkheden?

    Ontdek meer categorieën

    De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 60 reviews.