Meubel transformator 24W NT Met schakelfuncties

From 9,88 Excl. BTW

Meerdere optionele schakel functies:
Dim schakel functie
PIR schakel functie
Deur schakel functie
Hand scan schakel functie

EAN: N/A Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Geïnteresseerd in een nextec transformator gereed voor snelle montage? Op de meubel transformator 24W NT kunt u diverse accessoires samen met de ledverlichting aansluiten zonder gebruik van gereedschap. Dit wordt bereikt door middel van een stekkerverbinding, wat verzorgt in een eenvoudig en efficiënte montage. Of het nu gaat om een modern appartement, een klassiek huis, of zelfs commerciële ruimtes, met de 24W NT transformator krijgt u de ruimtes verlicht naar uw wens. Dit wordt ook nog eens gedaan zonder het risico aan sluipverbruik.

Opzoek naar verschillende voltages? Geen probleem! De nextec transformator is verkrijgbaar voor zowel 12V als 24V installaties.
Twijfelt u over de juiste transformator? Stuur ons gerust een bericht, wij adviseren u graag.
Ontdek ons gehele assortiment hier

Ledlamp meebestellen?

Deze transformatoren worden geleverd exclusief ledlampen. Uiteraard kunt u de juiste ledlamp direct meestellen bij Deboled. Kijk voor al onze ledlampen hier. De juiste keuze is afhankelijk van welke lengte lamp u kiest en het aantal dat u op 1 transformator wenst aan te sluiten. Het totale Wattage van alle lampen die u op een transformator wenst aan te sluiten mag niet hoger zijn dan het totale Wattage van de transformator.

Maatwerk led producten

Heeft u specifieke ideeën over het toepassen van ledverlichting in uw huis, of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik? Bij Deboled kunt u diverse maatwerk led producten direct bestellen of een custom led product laten samenstellen door ons. In de webshop van Deboled kunt u ook een aantal maatwerk led producten direct bestellen. Geef uw voorkeuren zoals afmeting, aantal leds en lichtkleur op bij uw online bestelling en het product wordt plug & play bij u geleverd.

Extra informatie

Aansluitspanning

100-240VAC

Breedte

54 mm

Garantie

24 Maanden

Hoogte

25 mm

IP waarde

IP 40

Lengte

124 mm

Levertijd nabestelling

3-5 werkdagen

Maximale belasting

24W

Uitgaande spanning

12V, 24V

Informatie PDF voor Meubel transformator 24W NT Met schakelfuncties

Download deze PDF

Andere suggesties…