Excl. BTWIncl. BTW

Meer weten? Check de FAQ

Ergens goedkoper gezien?

LED buitenverlichting - Deboled

Creatief met LED verlichting in- en om je huis! 💡

Door verlichting te installeren in je huis creëer je sfeer en kan je zien waar je loopt. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om LED verlichting te verwerken in je leefruimtes en meubilair. Zelfs in je tuin kan je mooie lichtcreaties maken, voor als je ook in het najaar van je tuin wilt genieten.

Wij hebben inspiratie opgedaan en hebben uitgezocht wat er allemaal voor moois gemaakt kan worden met behulp van LED verlichting. Al deze inspiratie hebben wij verwerkt in 3 gave tips om je huis & tuin meer sfeer te geven.

De slaapkamer

Een slaapkamer is misschien wel dé ideale plek om sfeer te creëren. Zo kan je na een lange dag je led-verlichting aanzetten en je eigen sfeer maken. Voor het neutrale licht wordt het hoofdlicht gebruikt. Maar onder het bed, achter meubilair of je televisie kunnen led-strips gemonteerd worden die je op basis van je eigen behoeften kan aanpassen.

Ook de slaapkamer voor de kids kan worden voorzien van deze verlichting. Zodat het iedere avond weer lijkt alsof ze een ‘nieuwe kamer’ hebben! Wij van Deboled verkopen we led-strips waar je deze en meer creaties zelf mee kunt maken! voor meer informatie hierover klik hier!

Het plafond

In de woonkamer kan led-verlichting ook mooi geïmplementeerd worden. Kijk hier alleen wel uit met gekleurde led-strips, omdat ze de kamer vaak erg druk maken! Naast gekleurde led-strips zijn er ook (gebroken) witte led-strips die een neutraal licht geven. Bij een plafond monteer je de verlichting het beste langs de plafondlamp – voor een gecentreerd licht-  óf langs de randen van je plafond, waardoor het licht wat rustiger de kamer inkomt.

De lichtsterkte van je led-verlichting kan worden gereguleerd met een dimmer, zodat het licht niet te fel is in de woonkamer.

led plafond verlichting - Deboled

Buiten

De meeste mensen zitten graag buiten in de tuin. Ook als het eerder donker wordt kan het nog steeds aangenaam zijn om in de tuin te gaan zitten. Daarom is het installeren van tuinverlichting een aantrekkelijk idee. Maar dit zijn veelal witte lampen. Om echt sfeer te creëren is het mogelijk om ook buiten led-strips te monteren. Bijvoorbeeld onder de overkapping of onder het tafelblad van je tuinmeubilair.

LED buitenverlichting - Deboled

Er zijn dus veel manieren om led-strips te implementeren. Ook in jouw huis! Deboled biedt naast led-strips een breed assortiment led-verlichting aan.

Bekijk het assortiment

Ga terug

Contactgegevens

Postadres
Herfststorm 3
6846 DK, Arnhem

Telefoon: 085-888 92 24
E-mail: info@deboled.nl

KvK nr.: 62260154
BTW nr.: 854732779B01

De waardering van www.deboled.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 61 reviews.